Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Things to come 2 - Start of 2014



Τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται εκ μέρους μου μια έλλειψη χρόνου και διάθεσης για να δημοσιεύσω περισσότερα σχόλια για ταινίες και σειρές. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που οι δημοσιεύσεις μου είναι σύντομες και ελάχιστα χρονοβόρες. Θα υπάρχουν δημοσιεύσεις όπως παλιότερα αλλά σε πιο αραιά διαστήματα καθώς ο χρόνος δε μου περισσεύει αυτή την περίοδο και στο μέλλον θα είναι ακόμη πιο δυσεύρετος. Αλλά το μπλογκ αυτό όσο μπορώ θα το κρατάω ζωντανό και θα το ανανεώνω.


Οι σειρές που παρακολουθώ αυτή την εποχή και ένα δείγμα από τις ταινίες που έχω στο πρόγραμμα να δω και ελπίζω και να σχολιάσω ακολουθούν ...













2 σχόλια:

  1. Θυμάμαι πόσο μου είχε κακοφανεί που στη θέση μιας άλλης σειράς, είχαν βάλει το Frasier. Στην πορεία δεν έχανα επεισόδιο! :) Αγαπημένος χαρακτήρας ο Niles. Οι στιγμές αμηχανίας του είναι κωμικοτραγικές!
    Καλό Σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό Σαββατοκύριακο επίσης!
    Η αλήθεια είναι πως είχα ενδοιασμούς για το Frasier καθώς ο χαρακτήρας του ήταν ίσως ο λιγότερο συμπαθητικός από το Cheers αλλά διαπίστωσα ότι μου αρέσει περισσότερο σαν σειρά γιατί διαθέτει περισσότερο και πιο προσεγμένο εγκεφαλικό χιούμορ.
    Και συμφωνώ ότι όντως η ερμηνεία του David Hyde Pierce στο ρόλο του Niles είναι απολαυστική και πιο γλυκειά από αυτήν του Kelsey Grammer σαν Frasier που είναι πιο υπερβολική και καρτουνίστικη σε βαθμό να σε ενοχλεί ώρες ώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή