Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

The Bellboy (1960) - Demon Wind (1990) - Combustion (2013) - Lone Ranger (2013)





The Bellboy (1960) : Αυτή η κωμωδία του 1960 είναι η πρώτη που σκηνοθέτησε πρωταγωνίστησε και έγραψε μόνος του ο Jerry Lewis. Υποχρεώθηκε να την γυρίσει και να την παραδώσει μέσα σε 4 μόλις εβδομάδες για να προλάβει τις προθεσμίες που του ζήτησαν και έτσι ουσιαστικά η ταινία είναι μια συλλογή από gags και αστείες σκηνές με τον Jerry στον ρόλο ενός αμίλητου γκαφατζή γκρουπιέρη σε ξενοδοχείο. Συμπαθητική έχει μερικές αστείες σκηνές αλλά αρκετά ξεπερασμένη και γεμάτη ατέλειες με τα σημερινά δεδομένα .

5,5 /10 Συμπαθητική.




Demon Wind (1990) : Ταινία τρόμου με αρχαία καταραμένα βιβλία, σατανικούς δαίμονες και ζόμπι που προσπαθεί να αντιγράψει το Evil Dead του 1981 του Sam Raimi. Το μόνο που πετυχαίνει είναι να μας δώσει έναν αχταρμά χωρίς αρχή και τέλος και να μας κάνει να γελάσουμε με την ψυχή μας. Πραγματικά δε νομίζω ότι έχω δει χειρότερη και πιο αστεία ταινία τρόμου ποτέ, είναι τόσο ατάλαντοι και άσχετοι όσοι ασχολήθηκαν μαζί της (σκηνοθέτης, ηθοποιοί, μακιγιέρ, κλπ) που το βαρέλι δεν έχει πάτο σε όλη την διάρκεια της.

2,5 /10 Τραγική 





Combustion (2013) : Ισπανική ταινία που από πολλούς σχολιάστηκε ως η ισπανική απάντηση στο Fast and Furious. Έχει μερικούς σέξι πρωταγωνιστές και μερικές σκηνές με γρήγορα αυτοκίνητα μερικές σκηνές ερωτικές κάτι πυροβολισμούς και μπουνιές αλλά μέχρι εκεί. Η Adriana Ugarte όμορφη γυναίκα, στις σκηνές που δεν είναι ντυμένη βλέπεται αλλά δε την λες και φωτιά. Θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο αλλά είναι μόνο περιτύλιγμα και καθόλου ουσία. Άνευρο και άψυχο για ταινία δράσης που φλερτάρει με το θρίλερ.

5/10 Μέτρια.





The Lone Ranger (2013) : Γουέστερν remake μιάς παλιότερης τηλεοπτικής σειράς με τον Johnny Depp και την Disney να προσπαθούν να μας ξανασερβίρουν έναν αυτιστικό Jack Sparrow και μια νἐα τριλογία. Ευτυχώς πήγε άπατο και τη γλυτώσαμε. Τεράστια απογοήτευση σαν ταινία και δε νομίζω πως έχω λυπηθεί ξανά τόσο πολύ έναν ηθοποιό όπως έκανα για τον Johny Depp. Αν δεν σοβαρευτεί σύντομα να σταματήσει να παίζει αστείους ρόλους καρικατούρες θα με χάσει. Τουλάχιστον θα του μείνει η υποψηφιότητα για χρυσό βατόμουρο που κέρδισε με το σπαθί του για την όλο ταλέντο ερμηνεία του.

3,5 / 10 Κακή







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου