Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Δεν αγοράζω δυστυχίες και ούτε πουλάω ευτυχίες.



Δεν αγοράζω δυστυχίες και ούτε πουλάω ευτυχίες.

4 σχόλια:

  1. περασα για μια καλημερα... η ευτυχια , η χαρα, η αγαπη δεν αγοραζονται, κατακτιουνται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα.

      Εχω γνωρίσει αμέτρητους ανθρώπους για τους οποιούς κάθε προσωπική σχέση είναι και συναλλαγή. Θελω αυτό κι αυτό απο σένα και γι αυτό δίνω αυτό ... κι αν δεν το παρω και αν χρειαστεί να δώσω παραπάνω από όσα παίρνω παω αλλού σε "διαφορετικό μαγαζi " που μου τα δίνουν ... γι αυτούς λοιπόν όλα αγοράζονται και πουλιούνται .

      Είναι δύσκολο και πονάει να επιλέγεις να ζεις και να αγαπάς μόνο γιατί αγαπάς και γιατί έτσι είσαι και θα κουραστείς να μετράς προδοσίες και σφαλιάρες από τέτοιους ανθρώπους ... άλλα όταν θα βρεις κάποιον παρόμοιο σαν κι εσένα και θα ταιριάξετε ... τοτε θα καταλάβεις με τι μηδενικά και ασήμαντα ανθρωπάκια έτρωγες τα καλύτερα χρόνια σου και χαλούσες την ζωή σου.

      Διαγραφή
    2. Το εζησα αλλη μια φορα στην ζωη μου, προσφατα, "φανηκε" νομιζω, αλλα δεν τους αρεσε οταν στην αρχη τους ειδα εγω ετσι.. για να ειμαι εγω καλα.. και βαλθηκαν να το αλλαξουν μονο για να παρουν την ψυχη μου.. εχω κουραστει να μετραω κομματια και δακρυα.. για να βρω ατομο που αγαπα χωρις να περιμενει ανταλλαγματα και που ειναι καλοσυνατος οπως εγω, μαλλον ειναι δυσκολο.. και αλλα πολλα. οποτε ξερεις καπου εκει παυεις να ελπιζεις, και να περιμενεις, και να δεχεσαι.. ειχα ατομο που ταιριαξα ετσι οπως λες, μας χωρισαν οι συνθηκες οποτε. δεν θεωρω οτι θα βρω ξανα τετοιο ατομο.

      Διαγραφή
    3. Ευτυχώς για μας και για την ζωη και τους άλλους είναι άσχετο τι πιστεύουμε τι περιμένουμε και τι ελπίζουμε για το μέλλον μας. Αν αγαπάς τον εαυτό σου και είσαι καλά θα μάθεις να κάνεις στην άκρη τα μέτρια και τα λίγα που το μονο που προσφερουν ειναι λιγες στιγμες χαρας και απειρες ωρες πονου και θα αναγνωρίσεις το πραγματικα ξεχωριστό όταν θα βρεθεί στον δρόμο σου. Αλλά θα πρέπει να έχεις αφήσει πίσω όλα όσα σε κρατάνε σε ιστορίες και σκεψεις που δεν αξίζουν. Πάρε αποφάσεις ζωής κάνε επιλογές δικές σου τραβηξε τον δρομο σου μείνε σε αυτές και μη σκας. Χαλάρωσε ζήσε ασχολήσου με όσα αγαπάς και σε ευχαριστούν και θα δεις ότι έτσι ακόμα και το ερωτικό γίνεται εύκολο ... όπως όλα στη ζωή. Όποιος μπορεί να δει ότι αξίζεις θα το κάνει και θα σε ξεχωρισει αυτός και μόνο θα πρέπει να είναι δίπλα σου .... δε θα σε ρωτήσει αν ελπίζεις ή όχι ή αν πιστευεις στην ύπαρξη του ...

      Ισως να αργήσει να έρθει .. αλλά αν έχεις ζήσει εσύ μόνη σου χρόνια καλά και όμορφα χωρίς να είσαι στην μαυρίλα και στη στεναχώρια ... ε δε θα σε νοιάξει κιόλας ... γιατί σημασία έχει να είμαστε καλά και να νιώθουμε εντάξει.

      Καλημέρα και πάλι.

      Διαγραφή