Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

700 δημοσιεύσεις.



700 δημοσιεύσεις.

Αν πω ότι το περίμενα όταν ξεκινούσα το blog θα πω ψέμματα.

Ποτέ δεν ήμουν κοινωνικός για να μπορέσω να ανοίξω την ψυχή μου με προσωπικές αποκαλύψεις και δε νομίζω πως θα γίνω και στο μέλλον. Είναι δύσκολο για μένα και ίσως ποτέ μου να μη μπορέσω να κάνω εξομολογητικές δημοσιεύσεις. Ακόμα και την εποχή που δεν ήμουν στα καλύτερα μου προσπάθησα να μην το βαρύνω και να μη το φορτώσω με τα προβλήματα και τα άγχη μου.

Φτιάχνω δημοσιεύσεις και μοιράζομαι όσα μου αρέσουν με το σκεπτικό πως εγώ είμαι ο μεγαλύτερος αναγνώστης και επιδιώκω όταν μπαίνω στη σελίδα να μου αρέσουν όσα διαβάζω. 

Αν πως όμως ότι με εκπλήσσει που έφτασα σε αυτό το νούμερο επίσης θα πω ψέμματα.

Γιατί πλέον έγινε κομμάτι της καθημερινότητας μου, έχει την δική του υπόσταση και οντότητα και δεν πιέζομαι για να το κρατήσω ούτε χρειάζεται προσπάθεια για να υπάρξει όπως στις αρχές του. Γιατί μου αρέσει όπως έχει διαμορφωθεί πλέον και ότι μου αρέσει στη ζωή μου έχω μάθει να το κρατάω κοντά μου και να ομορφαίνει την καθημερινότητα μου.

ΥΓ. Έχω δει αρκετές ταινίες τον τελευταίο καιρό αλλά πλέον έχω αποφασίσει πως δεν αξίζει να χάνω τον χρόνο μου και να δημιουργώ ξεχωριστές δημοσιεύσεις για να σχολιάζω μετριότητες. Μόνο όσες είναι ξεχωριστές θα έχουν αυτή τη μεταχείριση. Οι υπόλοιπες θα σχολιάζονται σε μια νέα στήλη συγκεντρωμένες μαζί με λιγότερα σχόλια και χωρίς ιδιαίτερη ανάλυση.

2 σχόλια:

  1. καλημερα νεε μου φιλε.
    εγω σε ανακαλυψα προσφατα στη γειτονια και ομολογω πως μοιραζεσαι μαζι μας ακρως ενδιαφεροντα πραγματα.
    χαιρομαι για οτι κι αν μοιραστεις μαζι μου!
    να εισαι καλα και να κανεις οτι δημοσιευσεις γουσταρεις! :)
    καλη τσικνοπεμπτη ευχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !
    Καλη τσικνοπέμπτη επίσης ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή