Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Entertainment News Week 7


Ενώ απομένει μόλις μια εβδομάδα από το επίσημο άνοιγμα του Iron Man 3 στους κινηματογράφους μαθαίνουμε πως οι πιθανότητες για μια τέταρτη ταινία δεν είναι και πολλές. Η ίδια η Gwyneth Paltrow που έχει τον ρόλο της Pepper στις ταινίες δήλωσε σε συνέντευξη της πως δε θεωρεί και πολύ πιθανό να γυριστεί Iron Man 4. Η ηθοποιός δήλωσε ότι αν και αυτό το θέμα θα αποφασιστεί στο μέλλον ανάμεσα στον Robert Downey Jr και την παραγωγή προσωπικά πιστεύει ότι θα είναι έκπληξη αν αποφασίσουν για τέταρτη ταινία. Κι αυτό καθώς ο Robert Downey έχει δηλώσει πως όταν συμπληρώσει τα 50 δε θα ασχολείται άλλο με παρόμοιες ταινίες. Και οι δυο τους είχαν συμβόλαια για τρεις ταινίες οπότε τίποτα δεν αποκλείεται πλέον.



Ο Woody Allen ετοιμάζεται να βγάλει το καλοκαίρι στις αίθουσες την νέα του ταινία με τίτλο Blue Jasmine και εργάζεται πάνω σε αυτήν αλλά ταυτόχρονα ήδη ετοιμάζει και κάνει κινήσεις για την επόμενη ταινία του που θα είναι έτοιμη για το επόμενο καλοκαίρι. Αν και ο σκηνοθέτης κρατάει κρυφές τις περισσότερες λεπτομέρειες του εγχειρήματος του έγινε γνωστό πως τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα τον πάρει η Emma Stone που αυτή την εποχή γυρίζει το Amazing Spiderman 2 και πως η ταινία θα γυριστεί στην Ισπανία και την Γαλλία προς το τέλος του φετινού καλοκαιριού.



O Dan Akroyd μίλησε για το μεγάλο του όνειρο να δει το Ghostbusters 3 να γυρίζεται επιτέλους και δήλωσε αρκετά αισιόδοξος για το ενδεχόμενο αυτό. Μάλιστα είπε ότι το μισό σενάριο είναι σχεδόν έτοιμο και πως θα έχει τελειώσει μέχρι το Φθινόπωρο ώστε την επόμενη χρονιά να αρχίσουν τα γυρίσματα με τον Ivan Reitman στον ρόλο του σκηνοθέτη. Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για να θεωρήσουμε κάτι δεδομένο είναι πολύ ευχάριστο να σκέφτεσαι πως οι θρυλικοί Ghostbusters θα επιστρέψουν σχετικά σύντομα στις οθόνες μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου