Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Entertainment News Week 2

   
Όπως περίμεναμε αρκετοί από εμάς που αγαπάμε τον κινηματογράφο η αστειότητα με τον τίτλο The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 σάρωσε στα Χρυσά βατόμουρα χθες βράδι κατακτώντας επάξια τα 7 από τα δέκα αντιβραβεία.Οχι ότι περίμενα αυτό το γεγονός για να την ανακυρήξω χειρότερη ταινία.Οτιδήποτε σχετίζεται με αυτό το ξενέρωτο movie franchise του Twilight με απωθεί.Οι συντελεστές του Twilight να πουν κι ένα ευχαριστώ στους γνωστούς ατάλαντους Adam Sandler και Rihanna που διέπρεψαν στους αντρικούς και γυναικείους ρόλους στα That's My Boy και Battleship αντίστοιχα και έτσι τους στέρησαν δυο ακόμα βραβεία .

  
Οι συντελεστές του sequel του The Hunger Games που τιτλοφορείται Hunger Games: Catching Fire και που κυκλοφορεί τον Νοέμβριο πάλι με την Jennifer Lawrence στον ίδιο ρόλο έδωσαν στη δημοσιότητα απο νωρίς τα πρώτα poster της ταινίας μια γνωστή τακτική των εταιριών για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού.Τους επόμενους μήνες θα δούμε και περισσότερα και πιο αποκαλυπτικά πόστερς σχετικά με την υπόθεση και την ίδια την ταινία.



Παρότι το The Bourne Legacy χωρίς τον Mat Damon πήγε μέτρια εισπρακτικά ο Adam Fogelson πρόεδρος της Universal Pictures δήλωσε πως η εταιρία του σκοπεύει να γυρίσει και άλλες ταινίες με πρωταγωνιστή τον Jason Bourne έστω και χωρίς την επιστροφή του Damon στον ρόλο του πράκτορα για τέταρτη φορά. Το κακό είναι πως φαίνεται ότι και στην επόμενη ταινία της σειράς θα δούμε τον Jeremy Renner. Κακό του κεφαλιού τους αν δεν επιστρέψει ο Mat Damon γιατί αυτός θα είναι για πάντα στις καρδιές μας ο ήρωας του Robert Ludlum.



Ιδιαίτερη εντύπωση και ποικίλα σχόλια έχουν προκαλέσει τα διαφημιστικά πόστερ που πρόσφατα κυκλοφόρησαν για το  Spring Breakers την επόμενη ταινία του ιδιόρρυθμου Harmony Korine με τις πρωταγωνίστριες Selena Gomez,Vanessa Hudgens και Ashley Benson να φοράνε τα απολύτως απαραίτητα και να αναμένονται στις 22 Μαρτίου σε ρόλους προκλητικούς και μη συμβατικούς. Προσωπικα δεν έχω θέμα με το γυμνό ή το προκλητικό αρκεί να δίνει κάτι στην ταινία. Η εν λόγω ταινία έχει χαρακτηριστεί σαν R γιατί περιέχει strong sexual content, language, nudity, drug use and violence throughout.Ας ελπίσουμε ότι θα αξίζει αυτή η αναμονή και η ταινία να μην είναι ακόμη μια ταινία πολύς ντόρος για το τίποτα που επιστρατεύει μερικά ημίγυμνα κοριτσάκια σαν eye candy για να καλύψει τις άλλες ατέλειες της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου