Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Entertainment News Week 1

Ξεκινάμε με τη νέα εβδομαδιαία στήλη με τις ειδήσεις από τον κόσμο του θεάματος.Μέχρι να βρει τα πόδια της αυτή η στήλη και να αποκτήσει δική της προσωπικότητα έχουμε καιρό. 


Ο ταλαντούχος Peter Dinklage γνωστός σε όλους μας από το Game of Thrones θα συμμετάσχει στο επερχόμενο X-Men: Days Of Future Past αναλαμβάνοντας τον ρόλο του αρχικακοποιού.Βέβαια θα περιμένουμε αρκετά να τον δούμε καθως η ταινία θα προβληθεί το καλοκαίρι του 2014.



Φρέσκο ολοκαίνουργιο πόστερ με τον Don Cheadle να ποζάρει σαν Rhodey Rhodes για το Iron Man 3 που έρχεται αρχές του Μαη στις κινηματογραφικές αίθουσες.Αυτοί οι αμερικάνοι αν δε βάλουν τα πατριωτικά χρώματα τους παντού δε μπορούν να νιώσουν κάλα.Τόσο τους κόβει.



H 20th Century Fox ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει το Night At The Museum 3 που αναμένεται να κυκλοφορήσει τα χριστούγεννα του 2014.Σκηνοθέτης θα είναι και πάλι ο Shawn Levy ενώ ο Ben Stiller θα έχει και πάλι τον πρωταγωνιστικό ρόλο.Περιμένουμε ξανά τα ίδια παιδιαστκά αστεία και απίστευτες ιστορικές ανακρίβειες αλλά τουλάχιστον για παιδικές ταινίες αντέχονται και δεν σου προκαλούν αναγούλες.



Χθες έκανε την εμφάνιση της στους παγκόσμιους κινηματογράφους η τελευταία απόπειρα του Bruce Willis να μας πείσει ότι ακομα και στα 58 του το χει το ηρωικό στο A Good Day to Die Hard και να αναβιώσει τον ξεχασμένο John McClane. Αν κρίνω από τις αρχικές κριτικές και το απίστευτο θάψιμο που έχει φάει η ταινία δύσκολα θα πειστούμε.Αποψη δε θα διατυπώσω μέχρι να τη δω σε μερικούς μήνες από τώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου