Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

DVD / Movie Release Dates Trailers Week 1


Οι ταινίες που αναφέρονται σε αυτή τη δημοσίευση κυκλοφορούν επίσημα σε dvd και BlueRay αυτή την εβδομάδα στα μαγαζιά και videoclub οπότε και μπορείτε να τις αποκτήσετε και να τις δειτε.



Argo (2012) - Το δραματικό θρίλερ με τον Μπεν Αφλεκ έχει πάρει καταπληκτικές κριτικές και οι βαθμολογίες που συγκεντρώνει από κριτικούς και θεατές δεν έχουν προηγούμενο.Θεωρείται ότι θα σαρώσει στα Οσκαρ.Σίγουρα στα υπόψην για να το δω .




Anna Karenina (2012) - Μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του λογοτεχνικού αριστουργήματος του Τολστόυ με την Keira Knightley στον πρωταγωνιστικό ρόλο να συνεργάζεται και πάλι με τον σκηνοθέτη Joe Wright όπως στα Pride and Prejudice και The Atonement.Δεν τα έχω δει ακόμη αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα.




Battlestar Galactica : Blood and Chrome (2012) - Εχει ξεπηδήσει μέσα από τις σελίδες του καταπληκτικού Battlestar Galactica και ουσιαστικά είναι μια σειρά prequel που μας μεταφέρει μερικά χρόνια πίσω στο χρόνο και μέσα στην καρδία του πολέμου των ανθρώπων με τους Cyclons.Αν είναι τόσο καλό όσο φαίνεται από το trailer μένει να αποδειχτεί.




Game of Thrones : The Complete Second Season - Ηδη τα έχουμε πει για την κορυφαία τηλεοπτική σειρά μέχρι σήμερα και επιτέλους κυκλοφορεί κι επίσημα η δεύτερη σαιζόν σε dvd και blueray.Βασισμένο πάνω στην επική σειρά A Song Of Ice and Fire του George R. R. Martin μας μεταφέρει στον αιματηρό και σκληρό κόσμο του Westeros και δε διστάζει να σοκάρει και να προκαλέσει.




Undefeated (2011) - Αθλητικό ντοκυμαντερ του 2011 που μας μεταφέρει στον ανταγωνιστικό κόσμο του αμερικάνικου αθλητικού συστήματος και στην προσπάθεια των παιδιών ενός μικρού γυμνασίου για να πετύχουν.Από τα ντοκυμαντέρ που έχουν αντικείμενο που αρέσει διαχρονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου