Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2012

Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012)

Στην παρακολούθηση της σημερινής ταινίας είχα και παρέα, μοιραστήκαμε μαζί την ατυχία να παρακολουθήσουμε μια αμερικανία άνευ προηγουμένου .Αναφέρομαι στο "επικό" σχετικά πρόσφατο Abraham Lincoln Vampire Hunter (2012). Ψάχνω να βρω λόγια να περιγράψω πόσο αποτυχημένη ταινία τη θεωρώ και δε βρίσκω και πως να βρω όταν με έκανε να αγανακτήσω με τα απίστευτα που έβλεπα.


Οι ταινίες χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες.Υπάρχουν οι καταπληκτικές,οι πολύ καλές,οι καλές,οι μέτριες,οι κακές,οι πολύ κακές και οι τραγικές.Ε λοιπόν αυτή είναι ακόμα πιο κάτω. Να γράψω για υπόθεση τι; Πως ο Αβραάμ Λίνκολν σκότωνε βρυκόλακες και ήταν φοβερός πρόεδρος και υπεράνθρωπος κάτι μεταξύ σούπερμαν και Τσακ Νόρις;Αυτό το τερατούργημα που είδαμε είναι από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει ποτέ .Επαναλαμβάνω τι να πρωτοσχολιάσεις από όσα κουφά και απαράδεκτα πέρασαν μπροστά από τα μάτια μου για σχεδόν δυο ολόκληρες ώρες. Υπεράνθρωποι καρατέκες πρόεδροι, ότι νάναι κακοί αλλά άχρηστοι βρυκόλακες, αστεία εφέ, σκηνές δράσεις που σε κάνουν να γελάς με την υπερβολή τους, απίστευτες ιστορικές και σεναριακές ανακρίβειες, αμερικάνικη πατριωτική προπαγάνδα χειρίστου είδους από αυτές που τόσο καλά ξέρουν να μας σερβίρουν, τρύπες στην κακόγουστη πλοκή πιο μεγάλες από τον γαλαξία μας, σκηνοθεσία που έχανε η μάνα την κάμερα και η κάμερα την μάνα και από ερμηνείες απολύτως τίποτα. Πως να ερμηνεύσεις σωστά κάτι τόσο γελοίο;

Ένας αχταρμάς ριγμένος τυχαία στην οθόνη σε κι ένα δημιούργημα που αποκαλείται ταινία μόνο καταλάθος. Τραγικό από κάθε άποψη αν και μπορεί λόγω των εκρήξεων και των εφέ που έχει να αρέσει σε τίποτα πιτσιρίκια.


1/10 ΤερατούργημαΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...