Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Anger Management Tv (2012-2013)

 

Πριν μερικές ημέρες είχα γράψει πως θα κάνω κριτική στο Anger Management με τον Charlie Sheen και πως θα του έδινα μια ευκαιρία κι ας μη με είχε εντυπωσιάσει αρχικά. Νομίζω πως του έδωσα μια τεράστια ευκαιρία καθώς σε ελάχιστο χρόνο κάθισα και είδα και τα 60 επεισόδια που έχουν προβληθεί μέχρι σήμερα που γράφω. Μιλάμε για ότι πιο χαζό και τραγικό έχω δει σε κωμική σειρά εδώ και χρόνια και είναι τόσο κακόγουστη και προβληματική που την μέτρια πρώτη σαιζόν ακολουθεί μια τόσο κακή δεύτερη που καταντάει μια ανεπανάληπτη τραγωδία που δεν προσφέρει καμία διασκέδαση.

Δεν ξέρω ποιοι γελούν με αυτά τα χωρίς καμία πρωτοτυπία και επαναλαμβανόμενα "αστεία " που γράφουν οι συγγραφείς και πως καταφέρνει και συνεχίζει να προβάλλεται μια σειρά χωρίς τίποτα το σοβαρό για να πιαστείς και με ελάχιστα θετικά. Εντάξει την σειρά την φτιάχνει σαν παραγωγός ο ίδιος ο Sheen που νομίζει ότι είναι δώρο θεού στην ανθρωπότητα και στις γυναίκες και που έχει τόσα πολλά απωθημένα που ο μοναδικός ρόλος που νομίζει πως του αρμόζει να παίζει ισόβια είναι να είναι ένας τρομερός γυναικάς με το όνομα Charlie που σε κάθε με κάθε επεισόδιο κοιμάται και με άλλη πανέμορφη γκόμενα και που όλες τον ερωτεύονται και τον θέλουν. Εντάξει κι άλλοι έχουν σεξουαλικά απωθημένα αλλά δε μας τα βαφτίζουν τηλεόραση και δε μας τα παρουσιάζουν σαν κωμική σειρά ξανά και ξανά. Δεν είναι αστείο σε κάθε επεισόδιο να βλέπεις έναν ημίγυμνο πενηντάρη να κοιμάται με εικοσάχρονες και όλη η σειρά να περιστρέφεται γύρω από αυτό και αυτόν. Το ότι το έκανε πριν δέκα χρόνια όταν ήταν πιο εμφανίσιμος στο Two and A Half Men και το έβλεπε ο κόσμος δε σημαίνει και πως μπορεί να το κάνει μέχρι τα γεράματα του και να μας πείθει.

Δυστυχώς αν και είχα αρκετές προσδοκίες η σειρά με απογοήτευσε οικτρά και δε νομίζω πως θα ασχοληθώ καν με την τρίτη σαιζόν των πενήντα ! ακόμα επεισοδίων ειδικά αν εξακολουθήσουν να έχουν την ίδια κακή ποιότητα και δεν ανεβάσουν το επίπεδο τους χιούμορ τους. Δεν ξέρω και πως θα αντέξει τόσο πολλά επεισόδια γιατί η σειρά είναι ήδη απίστευτα κουρασμένη και χωρίς καμία πρωτοτυπία και μερικοί από τους συντελεστές της ήδη άρχισαν να αποχωρούν. Μάλλον θα κουράστηκαν να διαβάζουν στο σενάριο πόσο μεγάλος εραστής είναι ο Charlie και πόσες φορές κάνει καταπληκτικό σεξ σε κορίτσια στην ηλικία της κόρης του σε κάθε επεισόδιο.

3  / 10 Κακή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου